kërkimi i avansuar

Pyetje të shpeshta


Pyetje rreth kerkomjekun.com

Çka është kerkomjekun.com?
Kerkomjekun.com është portali i parë kosovar i cili i ndihmon pacientet të gjejnë mjekët, dentistët apo trajtimin që ju nevojitet. Shërbimi i ofruar për vizitor është falas dhe mund të rregullohet sipas nevojes përmes filtrave dhe kërkimeve të integruara në faqe.
A ofron kërkomjekun.com shërbime shëndetësore?
Jo. Kerkomjekun.com nuk ofron shërbime shëndetësore. Ky portal ndihmon në gjetjen e shërbimeve shëndetësore të ofruar nga mjekët, dentistët dhe specialistet të tjere.
Është e thjeshtë. Mësoni së pari për përparsitë, shërbimet dhe na kontaktoni për një vend në kërkomjekun.com. Pastaj ne ju vizitojmë dhe i marrim t'gjitha shënimet së bashku me fotografitë të cilat pastaj me pajtimin e juaj i vendosim në portal.
Ende jo. Janë vetem ata mjek/e apo institucione shëndetësore që kanë shpreh gatishmëri me bashkëpunu me kerkomjekun.com.
Ne kem mendu edhe për këtë punë. Ju mund të propozoni mjekun tuaj ketu dhe ne e kontaktojmë atë dhe e ftojmë që të bëhet pjesë e portalit.
Sigurisht që mundeni. Të dhënat në kërkomjekun.com janë në pajtim me bazën e të dhënave që e posedon Ministria e Shëndetësisë.
Jo nuk mundeni. Vetem mjeket/dentistet dhe institucionet shëndetësore që janë të licensuara mund të bëhen pjesë e kërkomjekun.com
Faleminderit për pyetjen. Ju mund të na pëlqeni në facebook, të na ndiqni në twitter apo në rrjetet tjera sociale që janë në pjesen e poshtme të faqes. Nese jeni bloger apo gazetar/e dhe deshironi të shkruani për kërkomjekun.com atëherë kaloni në seksionin për mediet.
Neve mund të na kontaktoni në 044 425 321 çdo ditë nga e hëna deri të shtunën nga ora 08:00 deri në 18:00, apo të na shkruani një e-mail.

Si funksionon kerkomjekun.com?

Kerkomjekun.com ju jap mundësi të gjeni mjekun e duhur ne vetem pak sekonda. Ju mund të kerkoni permes shiritit për kërkim, përmes kërkimit intuitiv dhe kërkimit të avancuar.
Si ta përzgjedh mjekun e duhur?
Ky vendim ju mbetet juve. Ne jemi munduar që t'ju sjellim sa më shumë informata në lidhje me mjekun, dentistin apo edhe institucionin shëndetësor që e keni kërkuar. Ju mund të lexoni përmbledhjen apo informatat në lidhje me arsimimin e staffit mjeksor dhe pastaj të vendosni.
Po! Kerkomjekun.com është pa pagese.
Kjo varet nga marrëveshja juaj me mjekun apo institucionin shëndetësor. Ne nuk kemi as një ndikim në procesin e faturimit të shpenzimeve me të cilat ju ngarkon mjeku apo institucioni shëndetësor. Ne thjesht ju ndihmojmë që ta gjeni ate.
Po. Ju mund t'i ruani kontaktet e cdo institucioni, perfshier këtu edhe stafit mjeksor, që është pjesë e kerkomjekun.com. Për këtë ju nevojitet një llogri të cilen mund të krijoni këtu.