kërkimi i avansuar

Ekipi


Current Articles | Categories | Search | Syndication

Njerëzit që qëndrojnë pas kerkomjekun.com

Ekipi ynë është i motivuar nga nevoja për ndryshime pozitive në fushën e shëndetësisë

Beqir Lahu
CEO dhe Themelues

Kur tentuam të kërkojmë  një mjek për nevojat familjare shpejtë u dëshperuam nga mungesa e rezultateve që neve na do të na hynin në punë. Këtu më lindi idea që të
ndërtojmë një platformë e cila do të ishte në shërbim të qytetarëve.


Besart Lahu
CFO dhe Themelues

Të gjithë kemi nevoj që kohë pas kohe t’i gëzojmë disa shërbime mjekësore. Në mënyrë që vet procesi i kërkimit të mos e ngarkoj tutje shëndetin e personit në kërkim, vendosëm që të ndërtojmë kerkomjekun.com


Xhelal Derguti
Marketing dhe Shitje

Ne besojmë që kerkomjekun.com do të luaj një rol të rëndësishëm në shëndetësinë kosovare pasi të funksionalizohet plotësisht do të krijoj transparencën
e merituar në mes institucioneve shëndetësore - nga e cila do të përfitojnë më së shumti pacientet.


Ergyn Halili
Social Media

Edhe idetë më të mira nëse mbeten pa u përhapur në nivel të kënaqshëm janë të pavlerë. Mua më ka inspiruar sfida e përhapjes së një idea inovative dhe gjithë mundësitë dhe mësimit që ajo mund t’i sjellë - andaj vendosa t’ju bashkohem ekipit.