kërkimi i avansuar

Ordinanca Specialistike Dermatologu

Vendi:
Mitrovicë
Verifikuar nga MSH e RKS!


Dr. Afërdita Kaçaniku ka mbaruar fakultetin e mjekësisë në vitin 1979 në Prishtinë ndërsa ka specializuar në vitin 1986 në Beograd në fushën e dermatovenerologjisë. Ajo filloj punën në spitalin rajonal të Mitrovicës në vitin 1986 ndërsa në sektorin privat në vitin 1992.

Ambulanca specialistike “Dermatologu“ kryen këto shërbime:

-Konsultime, ekzaminime dhe trajtime nga dermatolog-ja e përgjithshme për të rriturit dhe fëmijët, si dhe këshilla kozmetike.

-Trajtim i sëmundjeve alergjike të fytyrës, infeksioneve, problemeve me puçrra tek të rinjët, rënies së flokëve, sëmundjeve të thonjëve si dhe shërimin e lythave.

-Ambulanca “Dermatologu“ kryen edhe ekzaminime mikroskopike të mikrozave të lekurës.

-Trajtime me dermatologji speciale si Kiroterapia e cila është formë e trajtimit me ngrirje (azot të lëngshëm, -196 gradë).

-Trajtim i keratozës, lythave, kaluset, dermatofibroma keloid, granollomat biologjike si dhe i shumë sëmundjeve tjera.

- Elektroterapi (elektrokatrozim) ku energjia elektrike transformohet në nxehtësi dhe shërben për mënjanimin e formacioneve të ndryshme siç janë lythat, tumorët dhe mbyllja e kapilarëve sipërfaqesore.

- Në këtë ambulancë trajtohen poashtu edhe sëmundjet seksuale të transmetueshme venerologjike, bëhet diagnostifikimi, trajtimi dhe këshillimi.

Dr. Afërdita ndjek rregullisht kongrese dhe seminare brenda dhe jashtë vendit.

Dr.  Aferdita  Kaqaniku
Dermatologe
Ordinanca Specialistike Dermatologu

70  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1979    Universteti i Prishtinës,  Fakulteti i Mjekësisë,  Prishtinë
Specializoj në  Beograd
Dr.  Aferdita  Kaqaniku   flet  shqip , anglisht , serbisht , turqisht


Orari i Mjekut


H

15:00
19:00


M

15:00
19:00


M

15:00
19:00


E

15:00
19:00


P

15:00
19:00


S

10:00
13:00


D

--:--
--:--

 
Vizita dermatologjike
Examinimi Mikroskopike i mikozave
Krioterapia me Azot te lengshem
Elektrokauterizimi
Kiretimi i Molluskave
Tretmani i Acneve
Termani me Biolaser
Trajtimi i semundjeve alergjetike te lekures
Trajtimi i infeksioneve te lekures
Trajtimi i puqrave
Renja e flokeve
Semundjet e thojneve
Trajtimi I lythave
Trajtime nga dermatologjia speciale si kiroterapi që është formë e trajtimit me ngrirje ( Azot te lenget -196 grad)
Trajtohen sëmundjet sexuale transmetuse venerologjike
Qasja
 
Parking
Parking për te hendikepuarit
Hyrje për karrocë

Orari i Institucionit

H

15:00
19:00


M

15:00
19:00


M

15:00
19:00


E

15:00
19:00


P

15:00
19:00


S

10:00
13:00


D

--:--
--:--

Kontakti
 
Rr. Nexhip Dragaj 100, 40000 Mitrovicë Kosovë
Mob: 044 245 488 , 049 563 163 Tel: 028529133
E-mail: aferditakaqaniku@hotmail.com

Harta
Publiko ne rrjetet sociale
Opsione Tjera