kërkimi i avansuar

Ordinanca Gjinekologjike “Jeta e Re”

Vendi:
Prishtinë
Verifikuar nga MSH e RKS!


Qendra ,, Jeta e Re ‘’ - është e organizuar si Qendër Diagnostike-Terapeutike me dy Ordinanca, nje me seli ne Prishtine dhe nje ne Peje.

Ne keto Ordinanca shumicën e procedurave diagnostike e mjekuese mund ti zgjidheni brenda ditës – ne menyre ambulantore,në hapsirat e këndëshme të ordinancave qe jane te pajisur me teknologjinë mjekësore më bashkëkohore.

Baza e veprimtarisë së Qendrës sone është - qasja psikosomatike dhe mbrojtja e shëndetit te femres në të gjitha fazat e jetës .

Në këtë qendër kujdesin shëndetësor, egzaminimin, mjekimin e bëjnë mjeket specialist te Gjinekologjise dhe Obstetrikes te shkolluar ne shkolla me standarde te larta Evropiane – Boterore.

Dr.   Burim   Imeri
Specialist i Gjinikologjisë me obstetikë
Ordinanca Gjinekologjike “Jeta e Re”

56  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1992    Universitetin e Sarajevës  Fakulteti i Mjekësisë  Sarajevë - Kroaci
Specializoj në  Beograd, Serbi
Dr.   Burim   Imeri  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

10:00
16:00


M

10:00
16:00


M

10:00
16:00


E

10:00
16:00


P

10:00
16:00


S

10:00
16:00


D

--:--
--:--

Dr.   Fatmire  Imeri
Specialist Gjinekolog Obstetër
Ordinanca Gjinekologjike “Jeta e Re”

55  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1992    Universitetin e Srajevës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Sarajevë - Kroaci
Specializoj në  Beograd, Serbi
Dr.   Fatmire  Imeri  flet  shqip , anglisht , serbisht , turqisht


Orari i Mjekut


H

09:00
14:00


M

09:00
14:00


M

09:00
14:00


E

09:00
14:00


P

09:00
14:00


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

Dr.   Premtim  Gojani
Specialist i Gjinikologjisë me Obstetikë
Ordinanca Gjinekologjike “Jeta e Re”

58  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1990    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.   Premtim  Gojani  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

15:00
20:00


M

15:00
20:00


M

15:00
20:00


E

15:00
20:00


P

15:00
20:00


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

 
Egzaminimi Gjinekologjik
Egzaminimi Ultrasonografik me aparat te Ultrazanit
Diagnostikimi dhe mjekimi i ndryshimeve ne miter
Trajtime me percjellje te Video-Koplposkopit
Biopsia e qafes se mitres, e endometrit
Papa Testi
Marja e strishos vaginale, cervikale
Testim ne CHlamidia
Testim ne Mykoplazma
Testim ne Ureaplazma
Testim ne bakterie patogjene
Percjellja e shtatezanise me Ultraze 3D/4D
CTG e shtatezaneve
Udheheqja e lindjes
Egzaminimi manual dhe Ultrazeri i Gjirit
Diagnistikimi/mjekimi i Sterilitetit te mashkujt
Diagnistikimi/mjekimi i Sterilitetit te femrat
Testimi i kalushmeris se tubave
Trajtimi i sterilitetit
IUI
IVF
ICSI
Planifikimi familjar me metodat bashkekohore
Gjinekologjia endokrine
Trajtimi i problemetve te ciklit menstrual
Trajtimii problemeve menopauzale
Keshilla praktike per femra
Qasja
 

Orari i Institucionit

H

09:00
20:00


M

09:00
20:00


M

09:00
20:00


E

09:00
20:00


P

09:00
20:00


S

10:00
13:00


D

--:--
--:--

Kontakti
 
Rr. Bulevardi Nëna Terezë Nr. 24/1, 10000 Prishtinë Kosovë
Mob: 045 666 006 Tel: 038 222 024
E-mail: Jeta.ere@hotmail.com Web: www.jeta-ere.net

Harta
Publiko ne rrjetet sociale
Opsione Tjera