kërkimi i avansuar

Ars Medica

Vendi:
Prishtinë
Verifikuar nga MSH e RKS!


Ars Medica është e hapur nga e Hëna gjer të Premten prej orës 9.00 -18.00. Caktimi i termineve bëhet sa me parë që është e mundshme. Nëse keni dhembje apo është ndonjë rast urgjent, do të bëhet çdo gjë e mundshme që të pranoheni sa më parë. Ne mundohemi që të jemi të saktë duke respektuar kohën e terminit, por pasi që në Qendren tonë kryhen intervenime kirurgjike që ndonjëherë mund të zgjasin më shumë se që parashihet, apo ndonjehëre për shkak të rasteve urgjente, mund të kemi vonesa. Ne mundohemi që këto pritje ti minimizojmë.

Ju faleminderit për mirëkuptimin dhe durimin që keni. Konsultimet kryhen çdo ditë pune prej orës 15.00-16.00. Kontakti i parë në Qendren tonë fillon me konsultimin inicial, në të cilin ju do të njohtoheni me gjendjen apo diagnozën, opcionet e tretmanit terapeutik ,prognozën dhe komplikimet e mundshme. Pas këtij konsultimi, me pëlqimin tuaj do t' iu caktohet termini. Gjatë konsultimit dhe para intervenimit ju e keni për detyrë që t'a informoni personelin mjekësor për çdo ankesë, alergji, terapi që përdorni, apo ndonjë tretman kirurgjik që keni pasë më pare.

Dr.   Ngadhnjim   Domi
Kirurg Maksillofacial
Ars Medica

62  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1984    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Beograd, Serbi
Dr.   Ngadhnjim   Domi  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

09:00
18:00


M

09:00
18:00


M

09:00
18:00


E

09:00
18:00


P

09:00
18:00


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

Dr.   Skender   Damoni
Doktor i Stomatologjisë
Ars Medica

42  vjeç/e
Diplomoj në vitin  2003    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë   Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.   Skender   Damoni  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

13:00
18:00


M

13:00
18:00


M

13:00
18:00


E

13:00
18:00


P

13:00
18:00


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

Dr.   Besim  Hajdari
Specialist i kirurgjise Maksillofaciale
Ars Medica

41  vjeç/e
Diplomoj në vitin  2005    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Gjermani, Itali
Dr.   Besim  Hajdari  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

12:00
18:00


M

12:00
18:00


M

12:00
18:00


E

12:00
18:00


P

12:00
18:00


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

Dr.   Fortuna  Xerxa
Doktoresh e stomatologjis
Ars Medica

39  vjeç/e
Diplomoj në vitin  2007    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  --
Dr.   Fortuna  Xerxa  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

13:00
19:00


M

13:00
19:00


M

13:00
19:00


E

13:00
19:00


P

13:00
19:00


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

 
Lendimet ne fytyre, koke dhe qafe
Infekcionet dentogjene dhe jodentogjene
Trajtimi i anomaliteve te lindura te fytyres
Trajtimi i anomaliteve te lindura: Buza e qare
Trajtimi i anomaliteve te lindura: Qiellza e qare
Trajtimi i Cistatve dhe fistulave te qafes
Anomalite e zhvillimit te nofullave
Rritja e tepert e nofulles se poshtme
Kirurgjia ortognatike
Tumoret e indeve te buta dhe kockave te fytyres
Semundjet e gjendrrave te peshtymes
Kirurgji estetike e fytyres
Operacionet e hundes dhe lapres se veshit
Trajtime laserike
Kirurgjia e gojes
Operacionet e dhembeve
Implantet dentare
Sherbimet stomatologjike
Mbushjet dhe kurorat e dhembit metal
Mbushjet dhe kurorat e dhembit qeramike
Mbushjet dhe kurorat e dhembit zirkon
Trajtimi i xhepave te dhembit
Trajtimet stomatologjike
Trajtimi i dhembeve pa dhimbje ma laser
Trajtime stomatologjike: dezinfektimi i kanaleve
Zbardhja e dhembeve
Radiografite e nofullave
Ortopantomografia dhe 3D
Rritja e tepert e nofulles se siperme
Rritja e tepert e nofulles dhe anasjelltas
Trajtimi i anomaliteve te lindura te qafes
Qasja
 
Parking
Parking për te hendikepuarit
Hyrje për karrocë

Orari i Institucionit

H

09:00
18:00


M

09:00
18:00


M

09:00
18:00


E

09:00
18:00


P

09:00
18:00


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

Kontakti
 
p.n., 10000 Prishtinë Kosovë
Mob: 044 122 114 Tel: 038 602 356
E-mail: info@arsmedica-ks.com Web: www.arsmedica-ks.com

Harta
Publiko ne rrjetet sociale
Opsione Tjera