kërkimi i avansuar


Institucionet
Publike

Spitalet dhe Laboratoret

Mjekët

Stomatologët

Barnatoret

Bëhuni pjesë e një forme të re dhe unike për promovimin tuaj dhe shërbimeve që ju i ofroni

Kerkomjekun.com është forma më inovative e prezantimit tuaj. Përfitoni nga design i menduar mirë dhe një webfaqe funksionale nga e cila do të përfitoni ju dhe pacientët tuaj.

Kërkomjekun.com ju bën të kërkueshëm dhe ju sjell pacientë të rinj në ordinancën tuaj

Qëllimi parësor i platformës kerkomjekun.com është të ndërlidhja pacientë me mjeke dhe mjek që ofrojnë shërbime mjekësore. Duke u bërë pjesë e portalit ju bëheni i kërkueshëm nga instrumentet...

Kurseni para, kohë dhe mund në reklama jo-efikase

A keni menduar të reklamoni veten dhe institucionin tuaj, dhe jeni të zhgënjyer nga çmimet e larta dhe mos efikasiteti i mediave elektronike dhe të shkruara - atëherë kerkomjekun.com është zgjedhja juaj.

Qëndroni në kontakt me pacientët tua

Përfitoni nga anëtarësimi në Kerkomjekun.com duke i përmirësuar marrëdhëniet me pacientët tuaj. Kerkomjekun.com ju jap instrumentet e nevojshme për komunikimin.

DnnForge - LatestArticles

Të rejat e fundit nga blogu


Çka janë hemorroidet? Ato janë fryerja dhe ënjtje e venave, ngjajshëm sikurse venat e zgjeruara në këmbë. ...